Met inachtneming van de hoogste Corona veiligheidsnormen wil de NFO productgroep Houtig Kleinfruit de draad weer oppakken met excursies. We hebben dit jaar onder het thema ‘vernieuwing’ onder andere de volgende bijeenkomst op het programma staan:

Rondleiding van Van Hoof zachtfruit en asperges in Olland. Bij Maarten van Hoof worden er asperges, rode bessen, frambozen en bramen geteeld. Er ligt via Groenleven een proef met zonnepanelen, daaronder zijn bramen en een klein stukje frambozen geplant, beide in goten. De productgroep organiseert een rondgang over het bedrijf langs alle objecten. Bart Vromans zal hier de regie voeren. De ontvangst is met een kop soep en een broodje (Aangeboden door Groenleven).

We nemen de Corona-richtlijnen in acht en zullen letten op onderlinge afstand van 1,5 m.  Bij 30 aanmeldingen is de bijeenkomst vol, inschrijven via onderstaand formulier. U als kleinfruitteler heeft voorrang (tot eind van week 30), daarna mogen er ook NFO-hardfruittelers aanmelden.

Verder willen we in september nog een bijeenkomst organiseren rondom plantgezondheid, in het Utrechtse. Daar hoort U nog over!