Specifiek voor alle oud-deelnemers van het TOP Programma wordt jaarlijks een terugkombijeenkomst georganiseerd door de Ondernemerschap Academy. Dit keer vindt de bijeenkomst plaats op dinsdagmiddag en -avond 19 maart op de Fruit Tech Campus.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken de oud-deelnemers niet alleen de voortgang op de acties en plannen die zij zich tijdens de opleiding hebben voorgenomen, maar krijgen zij ook volop nieuwe inzichten.

De deelnemers kunnen samen met één introducee namelijk deelnemen aan twee verschillende workshops die gedurende de dag worden gegeven door de trainers van het TOP Programma: Emile Langerak en Hans Schoenmakers.

Zo kun je deelnemen aan een workshop om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en is er een workshop om je te oriënteren op de overdracht van het (familie)bedrijf.

Je kunt ook deelnemen aan een workshop om de onderlinge samenwerking en communicatie verder te versterken of je neemt deel aan de workshop waarin je de juiste bedrijfsmatige keuzes weet te maken om je verdienmodel te verbeteren.

Kortom, voor iedereen die zichzelf en zijn of haar fruitteeltbedrijf verder wil ontwikkelen is er volop keuze! Uiteraard is er gedurende de dag voldoende ruimte om samen met de mede-cursisten in gesprek te gaan en wordt er ook voor een hapje en een drankje gezorgd.

Meer info? Neem contact op met scholingsconsulent Jeannet Mulder.

jmulder@nfofruit.nl of (06) 10216533