Deze bijeenkomst is GEANNULEERD vanwege te weinig aanmeldingen

De NFO Kring Limburg/LLTB Fruit organiseren op woensdag 12 juni aanstaande, speciaal voor fruittelers, een excursie naar het Europees Parlement in Brussel. Op Europees niveau wordt immers veel wetgeving bepaald, ook qua landbouw. Deze excursie biedt de kans om daar meer over te weten te komen. 

Tijdens de excursie kunnen ondernemers nader kennismaken met het Europees Parlement en wordt in gesprek gegaan met Europarlementariër Bert-Jan Ruissen. Ook wordt kennisgemaakt met Judith Sponselee, LTO-lobbyist in Brussel.

Programma
8.00 uur: Verzamelen bij carpoolplaats Motel Van der Valk te Urmond
8.15 uur: Vertrek per touringcar naar Brussel
10.30 uur: Ontvangst met koffie en thee bij het kantoor van LTO
11.00 uur: Kennismaking met Judith Sponselee, LTO-lobbyist in Brussel.
12.00 uur: Lopend (circa 10 minuten) naar het Europees Parlement voor de lunch in het bezoekersrestaurant
13.00 uur: Rondleiding Europees Parlement en gesprek met Europarlementariër Bert-Jan Ruissen, portefeuillehouder Landbouw en Plattelandsontwikkeling
14.30 uur: Rondleiding door de Europese wijk onder leiding van een gids
17.00 uur: Diner in restaurant Ultime Atome (Na aanmelding ontvangt u nog informatie over de te kiezen menu’s)
19.00 uur: Vertrek vanuit Brussel
21.00 uur: Aankomst in Urmond

Eigen bijdrage
Voor deelname aan deze excursie wordt een eigen bijdrage van 40 euro per persoon (inclusief de kosten van vervoer, de lunch en het diner). Dit bedrag dient gelijktijdig met de aanmelding overgemaakt te worden op bankrekeningnummer IBAN NL56RABO0144103605 onder vermelding van ‘Excursie Fruitteelt’.

Na ontvangst van de aanmelding wordt nog een bevestiging gestuurd. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst met het principe van vol=vol. Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen aan deze excursie.

Aanmelden
Vul dit formulier compleet in. Toegang tot het Europees Parlement kan alleen met een geldig identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort) gelijk aan de ingevulde gegevens. Ingevulde formulier vóór 3 juni retourneren aan sdheij@lltb.nl.