Kennis hebben van cijfers is een onmisbare schakel in het verbeteren van de winstgevendheid van uw fruiteeltbedrijf. Wie goed inzicht heeft in de bedrijfscijfers heeft financiële grip om te sturen op cashflow, opbrengsten, kosten en investeringen. Daarom start op in december voor de 4e keer het TOP programma ‘Ondernemen met financieel inzicht’.

Als u meedoet aan dit programma dan krijgt u een uitgebreide financiële analyse van uw bedrijf, neemt u deel aan 2 bijeenkomsten waarin u uitleg krijgt over hoe u cijfers kunt benutten om meer grip en sturing te krijgen op uw bedrijfsresultaat en gaat u in 2 persoonlijke sessies aan de slag om specifiek in te gaan uw eigen  bedrijfscijfers.

De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 17 december 2021 en vrijdag 7 januari 2022 van 13.00 tot 16.30 uur in Utrecht. De persoonlijke begeleidingssessies worden in onderling overleg afgestemd op een moment dat het u schikt.

Voor meer informatie, een optie nemen of direct aanmelden: klik hier. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Jeannet Mulder (scholingsconsulent NFO).