Duurzaam telen met oog voor de omgeving is een onderwerp dat in de fruitsector, in de markt en in de maatschappij hoog op de agenda staat. Daarom organiseert de NFO Themagroep Teelt & Omgeving (houtig klein en steefruit) in samenwerking met StoneFruitconsult een interessante studiebijeenkomst waarin de toekomst & toepassing van gewasbescherming centraal staat.

Klik hier voor de volledige uitnodiging en het programma

Deelname & kosten:
In verband met de catering is het verzoek even aan te melden via deze link

Heb je eerst nog een vraag, neem dan even contact op met Patricia Hoogervorst

T: 06-27352224 E: phoogervorst@nfofruit.nl

Deelname is kosteloos.

Deze bijeenkomst telt mee voor de spuitlicentieverlenging “Veiligheid & Techniek” .

Als u wilt dat deze meetelt dan ontvangt u na de bijeenkomst een factuur via Erno Bouma. Hiervoor wordt  € 55,- (excl. BTW) in rekening gebracht.


De bijeenkomst is onderdeel van het praktijkprogramma ‘Weerbaarheid in de praktijk’. Binnen het programma zetten telers samen met teeltdeskundigen in diverse plantaardige sectoren stappen om minder en efficiënter gewasbeschermingsmiddelen toe te passen. De NFO, het Platform Fruitvooruit.nl en Proeftuin Randwijk werken binnen dit programma samen met deskundigen uit de fruitsector aan nieuwe gewasbeschermingsstrategieën voor de fruitteelt en aan maatregelen die emissie van gewasbeschermingsmiddelen vanaf een perceel of erf van tot nagenoeg nul reduceren.

 

Dit programma is mogelijk gemaakt door:                                           


 

 

 

 

 

 

Uitvoering is in handen van: