De NFO kring Midden Nederland nodigt u, in nauwe samenwerking met Colland arbeidsmarkt en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw uit voor een interessante en leerzame avond over arbeid en huisvesting.

 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 juni om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15uur ) in de brasserie / het bedrijfsrestaurant van Fruitmasters, Deilseweg 7, 4191 NX Geldermalsen

 

U wordt in een dik uurtje door Peter Baltus (NFO) en Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) bijgepraat over actuele arbeids- en huisvestingszaken. Zo komen aan de orde:

  • De kosten van de verschillende wijzen om arbeid in te vullen.
  • Werken met Oekraïners.
  • Werken met uitzendbureaus.
  • Huisvesting; Roemer, certificering, tijdelijke huisvesting etc.
  • Uw vragen. Er is ruime gelegenheid om vragen te stellen.

 

We ronden af met een hapje en een drankje.

In verband met de catering is het handig dat u zich vooraf aanmeldt! Dat kan tot uiterlijk vrijdag 17 juni om 12 uur. U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via: https://werkgeverslijn.nl/aanmeldformulier-bijeenkomst-arbeid-en-huisvesting-geldermalsen/

 

Bij minder dan vijftien aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door, in dat geval wordt u hierover tijdig geïnformeerd per e-mail.

 

Heeft u vragen? Dan kunt u de NFO bereiken via 079- 368 1300 en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via 088 – 888 66 88.

 

Graag tot dan,

 

Marc André de la Porte
Voorzitter NFO kring Midden

 

 

Deze bijeenkomst wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Colland arbeidsmarkt.