De eerste twee weekenden van juli openen 15 telers van kleinfruit hun deuren voor het publiek tijdens de Fruitigste Kleinfruitdagen. Van aardbeien en frambozen tot bessen en bramen; bezoekers krijgen een unieke kans om de wereld van kleinfruit van dichtbij te ervaren.

De Fruitigste Kleinfruitdagen zijn een initiatief om de Nederlandse kleinfruitsector in de schijnwerpers te zetten en consumenten te laten zien waar hun favoriete zomerfruit vandaan komt. Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen, proeverijen en educatieve workshops, waar ze alles leren over de teelt, verzorging en oogst van kleinfruit.

Dit evenement is niet alleen een feest voor de zintuigen, maar biedt ook de mogelijkheid om rechtstreeks van de telers te kopen en te genieten van de versheid en kwaliteit van lokaal geproduceerd fruit. De telers staan klaar om alle vragen te beantwoorden en hun passie voor kleinfruit te delen.

Voor meer informatie over de telers en het programma van de Fruitigste KleinFruitdagen, kun je terecht op defruitigste.nl. Hier vind je een overzicht van alle deelnemende telers en hun locaties, evenals praktische informatie zoals openingstijden en speciale activiteiten.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 4 juli 2024 - 16:47