Onlangs informeerden we u via deze nieuwsbrief al over het feit dat de bezorging van ons vakblad Fruitteelt binnen Nederland rommelig verloopt. De verschillen per regio zijn ook groot. Er zijn regio’s waar het blad eigenlijk altijd wel op vrijdag in de bus valt, maar er zijn ook gebieden waar de Fruitteelt nu al standaard na het weekend komt. Nummer 4 van 2023, dat deze week klaar is, zal naar verwachting vrijdag (morgen dus), dinsdag of woensdag op de mat gaan vallen.

De NFO heeft zich georiënteerd op andere verzendwijzen en heeft aansluitend nieuwe afspraken gemaakt voor een betrouwbare bezorging met acceptabele tarieven. Dat betekent wel dat de Fruiteelt voortaan op dinsdag of woensdag op de mat of in de bus valt. In het eerstvolgende nummer is hier al op geanticipeerd, onder andere wat betreft de datum op de cover, de column, et cetera. Zoals gezegd is het echter ook nog mogelijk dat dit nummer morgen of overmorgen komt. Vanaf nummer 5 van 2023 gaat u de Fruitteelt (als het goed is) op dinsdag of woensdag ontvangen. Ofwel: nummer 5 komt op 7 of 8 maart.

Voor sommige lezers zal het even wennen worden, de Fruitteelt na het weekend. Wij hopen dat lezers een glimlach krijgen bij het woord ‘omdenken’: u kunt nu al ruim voor het weekend het blad lezen en kúnt hem natuurlijk laten liggen tot vrijdag…. Al hopen we dat natuurlijk niet…..

We hopen op een betrouwbare bezorging vanaf nu en danken u voor uw begrip.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 16 februari 2023 - 16:30