Fruitmasters heeft Carin van Huët vanaf 8 januari aangesteld als financieel directeur van de telerscoöperatie. Van Huët was eerder directeur Food & Agri bij Rabobank Nederland. Daarnaast was ze als voorzitter van de sectortafel betrokken bij de onderhandelingen over het Landbouwakkoord. Van Huët wordt bij Fruitmasters verantwoordelijk voor de afdelingen Finance & Controlling, ICT, S&OP, Duurzaamheid en Coöperatiezaken.
De bestuurlijke verantwoordelijkheid van de coöperatie blijft in handen van Adriaan Vis, die als CEO van Fruitmasters afgelopen december tijdens de BALV officieel is benoemd tot statutair bestuurder van de coöperatie.

Carin van Huët kijkt uit naar haar nieuwe rol binnen Fruitmasters: “Mijn interesse ligt al jarenlang in de Food & Agrisector. Ik ben geboren en getogen op een melkveehouderij en jarenlang intensief betrokken geweest bij alle ontwikkelingen in de tuinbouw. Ik ben trots op ons Nederlands product. Onze sector en telers zijn koplopers in de internationale Food & Agrisector, waarbij het belang van kwalitatief, hoogwaardig en veilig voedsel voorop staat. Fruitmasters zet zich als coöperatie in voor een toekomstbestendige sector en ik ben vastbesloten mijn steentje daaraan bij te dragen.”

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 9 januari 2024 - 16:59