De social media-campagne van De Fruitigste is weer van start gegaan! Het hele fruitteeltseizoen zullen er wekelijks interessante weetjes over de fruitteelt worden geplaatst op Facebook, Instagram én TikTok. Vanuit Platform FRUITVOORUIT.NL, waarin de NFO één van de partners is, wordt er op deze manier hard gewerkt aan het imago van de fruitteeltsector. Naast de social media-campagne worden hiertoe ook nog evenementen georganiseerd. Om gezonde én fruitige content te creëren, is De Fruitigste onlangs een nieuwe samenwerking aangegaan, met Nina Wind van De Appeltheker.

Nina stelt zich voor

Hi! Ik ben Nina Wind, 20 jaar en eigenaresse van De Appeltheker. Via social media deel ik kennis over de kracht van voeding. Op een laagdrempelige manier vertel ik mijn leeftijdsgenoten over het belang van gezonde voeding en het verband met mentale gezondheid. Ook laat ik zien dat gezond eten lekker, makkelijk en lokaal kan zijn.

Daarnaast ben ik laatstejaars student Food Innovation op de HAS in Den Bosch. Een leuke school, waar ik veel leer over voeding en marketing én wordt begeleid tijdens het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ook hebben deze school en opleiding ertoe geleid dat ik een mooi netwerk heb opgebouwd in de agrifoodsector.

Ik vind het dan ook onwijs leuk dat ik vanaf nu samenwerk met De Fruitigste. Ik ga met veel enthousiasme aan de slag om content voor te maken en zowel De Fruitgste als mijn volgers te voorzien van fruitig nieuws! Ik weet zeker dat ik veel ga leren en ga kunnen delen over het fruit van Nederlandse bodem, de teelt, de telers én alle interessante bedrijven die betrokken zijn bij het mooie Platform FRUITVOORUIT.NL.

Houd zeker de social media-accounts van De Fruitigste in de gaten en vergeet mij niet te volgen via @appeltheker! Mocht je nog ideeën hebben voor leuke content of nieuws uit de sector hebben dat mij niet mag ontgaan, schroom dan niet om te mailen naar nina@appeltheker.nl!

Gezonde groetjes,

Nina Wind

De Fruitigste Dagen

Ook dit jaar zullen de Fruitigste Dagen weer worden georganiseerd. We beginnen uiteraard met het Nederlandse zachtfruit; daarom staan de Fruitigste Kleinfruitdagen als eerste op het programma. In juli openen klein-/zachtfruittelers hun deuren voor bezoekers. Mocht u als fruitteeltbedrijf willen deelnemen, dan kunt u contact opnemen via info@defruitigste.nl.
Meer informatie en de data volgen snel op onze website en social media.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 11 mei 2023 - 16:30