Helpt u mee om het verhaal van de fruitteeltsector uit te dragen? Op 14, 15 en 16 juli organiseert FRUITVOORUIT.NL weer de jaarlijkse Fruitigste Kleinfruitdagen. De Fruitigste Kleinfruitdagen is een evenement waarbij telers van blauwe bes, framboos, braam, rode bes, kers, pruim en aardbei hun deuren kunnen openen voor het publiek. Ook u, als zacht-/kleinfruitteler kunt deelnemen aan dit fruitige evenement.
Iedere deelnemer bepaalt tijdens de open dagen zelf welke activiteiten hij/zij aanbiedt: het zelf plukken van zachtfruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of uw eigen ideeën, alles is mogelijk. Deelnemers ontvangen promotiemateriaal, zoals posters, flyers, kleurplaten en meer! Daarnaast wordt er op de social mediakanalen van de Fruitigste én de betrokken partijen, waaronder de NFO, veel aandacht besteed aan de Fruitigste Kleinfruitdagen.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op defruitigste.nl/aanmelden-fruitigste-kleinfruitdagen of neem contact op via info@defruitigste.nl.

Een terugblik op vorig jaar
Ook in 2022 werden de Fruitigste Kleinfruitdagen georganiseerd. Vijftien fruitteeltbedrijven verwelkomde duizenden bezoekers. Bekijk hier de aftermovie van de 2022-editie. Helpt u ook mee om het verhaal van onze sector uit te dragen? Laten we samen een prachtig ‘zacht-/kleinfruit-visitekaartje’ neerzetten!

Dit bericht is geplaatst op donderdag 25 mei 2023 - 16:31