Afgelopen maandag en dinsdag vond in de Expo Houten de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats. Ondernemers uit de branche konden hier de nieuwste trends op foodgebied spotten, exclusieve specialiteiten proeven én elkaar ontmoeten.
Ook fruit nam een belangrijke plek in op de beurs. Er werden diverse noviteiten gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld de FrutaPura-fruitsnoepjes. Deze bestaan uit 98 procent fruit en bevatten geen toegevoegde suikers. Er is onder andere een appel- en een blauwe bessen-variant.
Ook Vermeulen uit Biddinghuizen toonde een noviteit van haar appelsapmerk ’s Lands Beste: een sap van stoofperen en appelsap verpakt in een luxe wijnfles met een feestelijke uitstraling voor de feestdagen. Andere producten die werden getoond waren onder meer appelblokjes en appel chuncks met kaneel. Natuurlijk ontbraken ook de fruitsappen niet en werd getoond dat zachtfruit zich perfect leent voor bijvoorbeeld het garneren van kaas.
Caroline van Assche maakte onderstaande foto-impressie van de vakbeurs.








