Op woensdag 17 mei organiseert de Fruit Tech Campus het allereerst  Young Fruit Pro Fruitcafé  voor jonge fruit(teelt)professionals. De middag staat in het teken van gewasbescherming: een blik op de toekomst. Gastspreker Hidde Boersma (Nederlandse wetenschapsjournalist en documentairemaker, die zich bezighoudt met landbouw en biologie) geeft zijn visie op de wereld. Is biologische fruitteelt wel goed voor de biodiversiteit?

Vervolgens gaat Stichting AgriFacts (STAF) in op de feiten en fabels over landbouw en gewasbescherming. ‘Aannames’ in plaats van ‘zeker weten’ voeren soms de motivatie voor beleidsmaatregelen. STAF gaat daarover in gesprek met de aanwezigen.

De middag wordt afgesloten met een panelgesprek en discussie onder leiding van Hidde Boersma, CAF, Alliance, STAF en de NFO. Daarna is het tijd voor een hapje en drankje tijdens een informele barbecue.

Alle informatie op een rij

  • Locatie: Fruit Tech Campus, Oudenhof 40, Geldermalsen
  • Inloop: 15:00
    Start programma: 15:30
  • Kosten: €35,- incl. BBQ en drinken (excl. BTW).

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? En wil jij mede jonge fruittelers ontmoeten, kennis opdoen en je netwerk binnen de sector vergroten? Kom dan naar het fruitcafé op woensdag 17 mei.

Meld je vóór 15 mei aan via de website van de Fruit Tech Campus.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 11 mei 2023 - 16:13