Op 6, 7, 13 & 14 juli organiseert FRUITVOORUIT.NL weer de jaarlijkse Fruitigste Kleinfruitdagen. Familie Pek uit Langerak stelt hun bedrijf op 6 en 13 juli open voor de kersenplukdagen en lift zo mee op de promotiecampagne van De Fruitigste Kleinfruitdagen. “We doen al een aantal jaren mee en zijn er heel positief over. Het is belangrijk om de fruitteelt meer bekendheid te geven”, vertelt Arie Pek.

Dat laatste is ook precies het doel van Platform FRUITVOORUIT.NL: de consument laten zien hoeveel onze sector te bieden heeft. Maar dat kan niet zonder de medewerking van telers. Stel jij als teler van blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen, kersen, pruimen of aardbeien ook je deuren open voor het publiek?

Meld je dan nu nog snel aan voor de Fruitigste Kleinfruitdagen!

Je bepaalt zelf welke dagen je meedoet en welke activiteiten je aanbiedt: het zelf plukken van fruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of uw eigen ideeën, alles is mogelijk.

Lees hier meer ervaringen over de Fruitigste Kleinfruitdagen in 2023.
Vanuit FRUITVOORUIT.NL wordt er veel publiciteit aan de Fruitigste Kleinfruitdagen gegeven. Door middel van persberichten en social media zal dit evenement landelijke aandacht krijgen. Daarnaast ondersteunen we alle deelnemende bedrijven met promotiemateriaal zoals posters.

Aanmelden kan via defruitigste.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 11 juni 2024 - 17:27