Op donderdag 27 juni aanstaande vindt vanuit de NFO-kring Midden een bedrijfsbezoek plaats aan Schevichhoven in Leersum. Een bezoek waarbij het thema ‘Ondernemerschap’ centraal staat en dat volop inspiratie biedt voor u als ondernemer.

Op de regeneratieve boerderij van Maarten en Eliette van Dam worden ruim veertig gewassen geteeld in lagen, op een oppervlak van twee hectare. Het draait in de bedrijfsvoering om een gezonde bodem, een betere biodiversiteit én een goed renderende exploitatie. De ondernemers geven een kijkje in de keuken en laten je een andere manier van boeren zien. Een manier die bijdraagt aan een duurzame toekomst én een gezond verdienmodel. Zij vertellen hoe zij dit hebben aangepakt en wat hun strategie is.

Daarnaast is er tijdens de bijeenkomst ruimte voor prikkelende discussies, onder leiding van Emile Langerak van de Ondernemerschap Academy, en is er volop gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers uit de fruitsector. Ook krijg je volop praktische tips, waardevolle inzichten en adviezen om jouw bedrijf en ondernemerschap verder te ontwikkelen.

Kortom: deze inspirerende bijeenkomst mag je niet missen! Klik hier om je aan te melden en voor verdere informatie. Aanmelden kan tot 20 juni aanstaande.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 6 juni 2024 - 16:35