Over een kleine twee weken, op woensdag 29 november 2023,organiseert de NFO de Sciencedag op de High Tech Campus in Eindhoven. Deze dag vindt plaats in het kader van het 125-jarig jubileum van de NFO. Tijdens de dag word je als fruitteler meegenomen in de actualiteiten op het gebied van innovatie, techniek en onderzoek. Het is een dag om ideeën op te doen en te delen en in gesprek te gaan met startups uit verschillende sectoren, met onderzoekers en met elkaar. Kortom: kennis en inspiratie alom!

NFO-voorzitter Ron Mulders:  “Als ondernemer wil je weten wat er speelt en welke oplossingen er komen voor de uitdagingen waarvoor je nu én morgen staat. Om die reden mag je de Sciencedag niet missen. Het wordt een uitdagende dag met inspirerende sprekers en aansprekende voorbeelden. En… we gaan ervoor zorgen dat het ook een gezellige dag wordt. Ik reken dus op je komst!”

Heb jij je al aangemeld voor de Sciencedag? Dit kan tot 24 november via deze link. Hier vind je ook meer informatie over het programma.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 16 november 2023 - 16:36