Laat het verhaal van de fruitsector bloeien! Meld uw bedrijf aan voor de Fruitigste Kleinfruitdagen 2024!
Ook dit jaar organiseert Platform FRUITVOORUIT.NL weer de Fruitigste Kleinfruitdagen. Deze worden dit jaar gehouden op 6, 7, 13 en 14 juli a.s. Dit evenement biedt telers van zacht- en steenfruit de unieke kans om hun deuren te openen voor het publiek. Als teler kunt u zich nog aanmelden om deel te nemen aan dit fruitige evenement, maar wacht niet te lang: dit is uw laatste kans om gebruik te kunnen maken van gratis promotiemateriaal!

De Fruitigste Dagen
Elke deelnemer bepaalt zelf welke activiteiten tijdens de open dagen worden aangeboden. Denk aan het zelf plukken van fruit, wandelingen door de boomgaard, proeverijen, rondleidingen of andere creatieve ideeën. De organisatie, De Fruitigste, voorziet elke deelnemer van promotiemateriaal zoals posters, flyers en kleurplaten (zie afbeelding ter indruk). Daarnaast krijgt het evenement uitgebreide aandacht op de sociale mediakanalen van De Fruitigste en de betrokken partijen.

Terugblik op vorig jaar
In 2023 was de editie een groot succes met 15 fruitteeltbedrijven die duizenden bezoekers verwelkomden. Bekijk hier de terugblik om een indruk te krijgen van het evenement!

Meld u nu aan!
Doe mee op 6, 7, 13 of 14 juli en laat uw bedrijf schitteren tijdens de Fruitigste Kleinfruitdagen. Dit is uw laatste kans om uw bedrijf aan te melden en te profiteren van het gratis promotiemateriaal. Meld u aan via het deelnemersformulier op de website van De Fruitigste: https://defruitigste.nl/aanmelden-fruitigste-kleinfruitdagen/

Voor meer informatie over de Fruitigste Dagen kunt u contact opnemen via info@defruitigste.nl.

Laat deze kans niet voorbijgaan en zorgen samen met vele andere fruitbedrijven voor een bloeiende fruitsector!

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 juni 2024 - 16:57