Op 6, 7, 13 en 14 juli a.s. worden de jaarlijkse Fruitigste Kleinfruitdagen weer georganiseerd! De Fruitigste Kleinfruitdagen is een evenement waarbij telers van zacht- en kleinfruit hun deuren openen voor het publiek. Ook u, als zacht- of kleinfruitteler kunt deelnemen aan dit fruitige evenement. Meld u aan via het deelnemersformulier op de website van de Fruitigste.

Het evenement
Iedere deelnemer bepaalt tijdens de open dagen zelf welke activiteiten hij of zij aanbiedt: het zelf plukken van fruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of uw eigen ideeën, alles is mogelijk. Als deelnemer ontvangt u van De Fruitigste, een initiatief van FRUITVOORUIT.NL, materiaal ter promotie van het evenement bij u op het bedrijf. Denk hierbij aan posters, flyers, kleurplaten en meer! Daarnaast wordt er op de sociale mediakanalen van De Fruitigste én de betrokken partijen veel aandacht besteed aan de Fruitigste Kleinfruitdagen.

Een terugblik op vorig jaar
Ook in 2023 werden de Fruitigste Kleinfruitdagen georganiseerd. Een mooie editie waarin 15 fruitteeltbedrijven duizenden bezoekers verwelkomden. Bekijk hier de terugblik!

Laten we samen het verhaal van de fruitsector laten bloeien! Doet u mee op 6, 7, 13 of 14 juli? Meld u dan nu aan via de website van de Fruitigste.

Voor meer informatie over de Fruitigste Dagen kunt u contact opnemen via info@defruitigste.nl.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 14 mei 2024 - 16:59