Op maandag 27 mei organiseert de NFO voor de leden van NFO-kring Noord een bezoek aan Biobrass in Zeewolde. Gertjan Snippe geeft een kijkje in de keuken van zijn bedrijf en zal je vertellen op welke manier hij zijn bedrijf heeft verduurzaamd mét een duurzaam verdienmodel. Biobrass faciliteert de transitie van vollegrondsgroenten naar biologisch door middel van synergie en samenwerking; van teelt tot verkoop via partners in de retail. Gertjan: “We laten zien wat de meerwaarde is van samenwerking in een verbonden keten. Wij staan voor goed en lekker eten met behoud van een mooie leefomgeving. Een gezond verdienmodel is daarbij voor mij een voorwaarde. Dit is een uitgangspunt maar ook een houding, want met alleen het nastreven van je idealen kun je niets verdienen.
Wat mij betreft is het de 27e niet alleen het halen van inspiratie en verdieping, maar ook het brengen van ervaringen. Hierdoor kunnen we met elkaar in gesprek en van én met elkaar leren.”

Na het eten zal Emile Langerak van de Ondernemerschap Academy in gesprek met de deelnemers gaan aan de hand van prikkelende stellingen van bekenden in de fruitteelt met betrekking tot duurzaamheid. Ook is er ruimte om ervaringen te delen en van elkaar te leren om je bedrijf verder te verduurzamen met een duurzaam verdienmodel.

Aanmelden, voor leden van de NFO-kring Noord, kan tot en met 13 mei. Klik hier voor het programma en het inschrijfformulier.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 7 mei 2024 - 16:38