Het afgelopen jaar hebben we in kleine kring gesproken over de toekomst van de sector en onze rol als NFO daarin. Er komt veel op ons af: kansen, maar ook bedreigingen of ontwikkelingen die van ons flexibiliteit vragen. Onze missie is glashelder: we willen ervoor zorgen dat Nederlandse fruittelers nu en in de toekomst een fatsoenlijk inkomen kunnen realiseren. Daarom richten we ons op belangrijke thema’s, zoals gewasbescherming, arbeid, markt, water en fauna.

Maar we zijn nog niet klaar. We willen onze toekomststrategie verder uitwerken en concretiseren, en daar hebben we jullie inbreng voor nodig! Nu is het de tijd om onze inspanningen naar een hoger niveau te tillen. Samen met onze leden willen we een effectieve strategische visie met bijpassend communicatieplan ontwikkelen, waarmee we elkaar kunnen bereiken en versterken. Jullie mening, ervaringen en ideeën zijn van onschatbare waarde in dit proces. Daarom willen we graag met jullie in gesprek.

Om dit mogelijk te maken, organiseren we ledenbijeenkomsten op verschillende locaties. Dit is dé gelegenheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten, gedachten uit te wisselen en samen te werken aan een bloeiende toekomst voor onze sector.

Klik hier voor het artikel in FT 20

Voor 2023 staan nog de volgende bijeenkomsten op de rol:

Kring Locatie Datum
Steenfruit Meteren maandag 23 oktober 2023
Zeeland Kapelle dinsdag 24 oktober 2023
Midden Ommeren maandag 6 november 2023 19:30 -22:00 uur
Midden t Goy woensdag 8 november 2023 19:30 -22:00 uur
Limburg Roggel maandag 20 november 2023 19:30 -22:00 uur
Midden Meteren dinsdag 21 november 2023 19:30 -22:00 uur

 

Per avond kunnen we een maximum aantal leden ontvangen. Als je aanwezig wilt zijn, meld dit dan via het aanmeldformulier. Voor een goede visie is het belangrijk dat een representatieve groep leden aanwezig is, zowel qua leeftijdsopbouw als qua bedrijfsomvang. In geval van teveel aanmeldingen, wordt daar rekening mee gehouden.

Meer informatie en aanmelden

Leden Kring Midden-Nederland , u heeft een uitnodiging in uw email ontvangen via de link in de email kunt u zich aanmelden.

Leden Kring Limburg, u ontvangt een email van Sanne de Heij en kunt u aanmelden via sdheij@lltb.nl

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 17 oktober 2023 - 16:27