De Fruit Tech Campus in Geldermalsen start deze maand, met ondersteuning van de NFO en Colland Arbeidsmarkt, twee nieuwe cursussen om fruittelers en hun medewerkers voor te bereiden op de toekomst. Het gaat om de cursus Precisiefruitteelt en om de Vakopleiding Fruitteelt en Ondernemen. Meld jezelf nu nog aan!

De cursus Precisiefruitteelt, die start op 18 januari, is een onmisbare cursus voor alle fruitteeltondernemers en -medewerkers die met precisiefruitteelt hun opbrengst willen vergroten. Onafhankelijke experts en telers vertellen in deze cursus alles wat je moet weten om precisiefruitteelt succesvol te implementeren. De experts delen het eerlijke verhaal over de technische, theoretische én financiële aspecten van precisiefruitteelt. Je gaat zelf aan de slag met geavanceerde technieken, zoals datagestuurd wortelsnijden, precisiespuiten en autonoom rijden.

Meer informatie en aanmelden: https://precisie-fruitteelt.nl/

Voor diegenen die de fruitteelt niet alleen als een vak, maar ook als een onderneming zien, is de vakopleiding ‘Fruitteelt en Ondernemen’ de perfecte keuze. Deze start op 16 januari. Je krijgt, verspreid over 19 dagen gedurende zeven maanden, een goede visie op een vitale bodem, een gezond gewas en ondernemerschap. Deze modules zijn ook als losse cursussen te volgen. De inhoudelijke leiding van deze cursus is in handen van topprofessionals van Proeftuin Randwijk. De opleiding is geschikt voor nieuwe of toekomstige ondernemers in de fruitteelt, zij-instromers of medewerkers in de fruitteelt.

Meer informatie en aanmelden: https://fruittechcampus.nl/education/opleidingen/fruitteelt-vakopleiding

Foto: Fruit Tech Campus

 

Dit bericht is geplaatst op donderdag 4 januari 2024 - 16:39