Colland Arbeidsmarkt heeft een nieuwe website. Informatie over subsidieregelingen, onder meer op het gebied van scholing, is op deze website beter toegankelijk. Dit maakt het aanvragen van subsidie eenvoudiger. Op die manier wil Colland Arbeidsmarkt werkgevers en werknemers nog beter ondersteunen op het gebied van gezondheid, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling.

De nieuwe website is opgebouwd vanuit drie pijlers: sectoren, subsidieregelingen en declaraties. Daarachter vindt u pagina’s met tekstblokken, zodat u op een snelle en laagdrempelige manier informatie kunt vinden. Er is ook een hulppagina om werkgevers en werknemers nog beter te helpen bij het indienen van een subsidieaanvraag. Verder is er aandacht voor nieuws en ontwikkelingen op de homepage. Hierop komen nieuwsberichten over ontwikkelingen en de verschillende projecten in de sector Agrarisch en Groen.

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds financiert verschillende activiteiten gericht op het vergroten van vakkennis en vaardigheden van werknemers, gezonde arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en een goed functionerend arbeidsmarktbeleid. Om werkgevers en werknemers in de sector hierover nog beter van dienst te zijn, heeft Colland Arbeidsmarkt dus een nieuwe website gelanceerd. Daarnaast is er een nieuwe huisstijl.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 22 juni 2023 - 16:24