Veiling Zaltbommel is toegetreden als nieuwe partner binnen FRUITVOORUIT.NL. “Veiling Zaltbommel ondersteunt al jaren diverse onderzoeksprojecten in de fruitteelt, zoals o.a. Fruit 4.0 en het zwartvruchtrotproject. Sinds enkele jaren groeit onze productgroep hardfruit fors en dat betekent dat we in plaats van losse projecten onze inzet meer willen bundelen. Dat willen we doen via FRUITVOORUIT.NL. Diverse partijen zijn al aangesloten en ook wij willen hieraan ons steentje bijdragen. We zullen als sector samen de uitdagingen naar de toekomst op moeten pakken”, licht veilingdirecteur Gerard van den Anker toe.

De huidige partners zijn blij met de toetreding van Veiling Zaltbommel. “Een extra partner geeft verbreding van het draagvlak van FRUITVOORUIT.NL. De uitdagingen zijn groot en alleen samen kunnen we de innovatie binnen de fruitsector versterken”, verwoordt Siep Koning van de NFO.

Partners binnen FRUITVOORUIT.NL zijn, naast Veiling Zaltbommel, de NFO, GroentenFruitHuis, Koninklijker Fruitmasters, The Greenery, Vogelaar Vredehof, Oxin Growers, Fruitconsult, CAF en Proeftuin Randwijk.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 7 mei 2024 - 16:45