Het nieuwe jaar is weer van start gegaan. Als ondernemer maak je de balans op en kijk je vooruit. Welke plannen heb jij gemaakt of zou je graag wíllen maken? Een goede, praktijkgerichte cursus kan je helpen om jezelf én je fruitteelt bedrijf verder te ontwikkelen. Daarom is de NFO ook al vanaf de start mede-initiatiefnemer van het zeer goed gewaardeerde TOP-programma.

TOP-programma komende maand van start

Komende maand starten we weer met het TOP-programma. Dit programma met inspirerende bedrijfsbezoeken, verdiepende bijeenkomsten en een-op-een-sessies is specifiek ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers.

Bekijk het volledige programma en download de brochure hier. Heb je vragen? Bel met 030-2370700 om vrijblijvend kennis te maken met de trainers van het programma en meteen antwoord te krijgen op al je (mogelijke) vragen.

Opleidingsaanbod voor telers

Ben je geïnteresseerd in andere opleidingen en trainingen in 2023? Neem dan een kijkje op de opleidingskalender.

Per thema vind je een actueel cursusaanbod van de Fruitacademie. Gedurende het jaar zorgt de scholingsconsulent dat het cursusaanbod up-to-date blijft voor iedereen die werkzaam is in de fruitteelt.

Scholingsadvies

Wil je advies voor jezelf of een medewerker over deelname aan een cursus, opleiding, studie of subsidie? Neem dan contact op met Jeannet Mulder, scholingsconsulent NFO, via jmulder@nfofruit.nl.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 19 januari 2023 - 16:25