Op 16, 17, 23, 24, 30 september en 1 oktober aanstaande organiseert FRUITVOORUIT.NL, waar de NFO in participeert, weer de jaarlijkse Fruitigste Hardfruitdagen. Tijdens dit evenement openen telers van appels en peren hun deuren voor het publiek. Doet u ook mee?

Iedere deelnemende teler bepaalt zelf welke dagen hij/zij mee wil doen en welke activiteiten worden aangeboden: het zelf plukken van hardfruit, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding of andere activiteiten. Alles is mogelijk! Consumenten kunnen op die manier kennismaken maken met uw fruitbedrijf en de fruitteelt in zijn algemeenheid

Als deelnemer ontvangt u van De Fruitigste, een initiatief van FRUITVOORUIT.NL, materiaal ter promotie van het evenement op uw bedrijf. Denk hierbij aan posters, flyers, kleurplaten en meer. Daarnaast wordt er op de sociale mediakanalen van De Fruitigste én de betrokken partijen veel aandacht besteed aan de Fruitigste Hardfruitdagen.

Een terugblik op vorig jaar 

Ook in 2022 werden de Fruitigste Hardfruitdagen georganiseerd. 24 fruitteeltbedrijven verwelkomden duizenden bezoekers. Een groot succes! De aftermovie van de Fruitigste Hardfruitdagen 2022 kunt u hier bekijken.

Meedoen?

Bent u hardfruitteler en wilt u meedoen aan dit evenement, om onze sector te promoten? Meld u dan aan via het deelnemersformulier op defruitigste.nl Laten we samen een prachtig ‘hardfruit-visitekaartje’ neerzetten!

Voor meer informatie over de Fruitigste Dagen kunt u contact opnemen via info@defruitigste.nl

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 15 augustus 2023 - 16:40