De Zeelandhallen in Goes vormen donderdag 26 januari het decor van de Zeeuwse Fruitteeltdag 2023. Van 13.00 tot 22.00 uur staan de deuren open en tonen ruim 70 toeleveranciers en dienstverleners voor de fruitteelt hun producten, noviteiten en diensten. De dag wordt georganiseerd door de NFO en Kring Zuid-West. Alle praktische informatie kunt u vinden op de site van de NFO. Hier vindt u ook een overzicht van logo’s van de aanwezige bedrijven, die overzicht wordt nog dagelijks aangevuld.

Het thema ‘water’ zal volop aandacht krijgen op de Zeeuwse Fruitteeltdag in diverse stands. Er is een gevarieerd aanbod van standhouders uit het hele land, zij vormen een mooie afspiegeling van wat de sector te bieden heeft. Naast bedrijven op het gebied van mechanisatie, (water)techniek, koeling, afzet, boomkwekerij en advies vindt u alle andere aanverwante bedrijven op het gebied van de fruitteelt.

Nieuw dit jaar is het Bioplein op de Zeeuwse Fruitteeltdag. Hier kunt u met de volgende organisaties in gesprek: Prisma, PHC, Boomkwekerij Fleuren, Andermatt, Micosat en Coremans Imkerij.

De netwerkdag zal worden afgesloten met een borrel voor standhouders en bezoekers.

NFO heet u van harte welkom in de Zeelandhallen, Da Vinciplein 1 4462 GX Goes.

Toegang en parkeren zijn gratis.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 10 januari 2023 - 16:52