Yuverta mbo Geldermalsen organiseert op 24 maart aanstaande een informatiebijeenkomst, tussen 16.00 en 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zijn studenten en docenten van alle opleidingen aanwezig om vragen van (potentiële) leerlingen en hun ouders te beantwoorden. Ook ondernemers zijn aanwezig, om te vertellen over de praktijk.

Het opleidingspalet van Yuverta mbo Geldermalsen bestaat uit verschillende groene mbo-opleidingen op meerdere niveaus. In de richting van Teelt en techniek kan er naast de BOL-opleiding voor de specialisaties Boomkwekerij, Fruitteelt en Glastuinbouw ook worden gekozen voor een BBL-traject.

Het is heel leuk om als potentiële student met fruittelers in gesprek kunnen gaan en van hen te horen hoe het werkveld eruitziet. Daarom nodigt de school fruittelers uit om op deze informatiemiddag te vertellen over het werk in de sector, om zo toekomstige studenten warm te maken voor de fruitteelt.

Lijkt het je leuk om als fruitteler aanwezig te zijn tijdens deze informatiemiddag/avond, meld je dan uiterlijk 16 maart aan bij Jeannet Mulder via jmulder@nfofruit.nl

Meer informatie over de opleidingen van Yuverta vind je hier.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 7 maart 2023 - 16:25