Hoe zorgt u dat uw werknemers blijven leren en zich ontwikkelen? Waar hebben uw werknemers behoefte aan? Hoewel iedereen anders is, vond Groenpact vier verschillende herkenbare groene werknemersprofielen die elk aanslaan op een andere leervorm en opleidingsaanbod: de zogeheten persona’s.

Ieder profiel geeft inzicht in hoe werknemers in hun werk staan, wat ze belangrijk vinden en wat bij hen past qua leren en ontwikkelen. Terwijl de ‘bewuste ontplooier’ graag in het eigen team leert, volgt de ‘doelgerichte aanpakker’ liever een cursus buiten de deur. Als u weet in welk profiel uw werknemer valt, kan dat een leuke start zijn voor een gesprek over persoonlijke ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Een onderwerp dat in deze krappe arbeidsmarkt absoluut aandacht nodig heeft!

In een speciaal webinar, dat plaatsvindt op donderdag 26 januari 2023 om 10:30 uur, geeft gastspreker Marije de Jonge van Groenpact uitleg over de persona’s: hoe u ze herkent en hoe de persona’s u in de praktijk helpen om leren en ontwikkelen bespreekbaar te maken met u werknemers.

Aanmelden voor het webinar
Als werkgever in de land- en tuinbouw of wanneer u een cao-abonnement hebt bij de Werkgeverslijn, kunt u dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat u tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop ontvangt u automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen, kunt u zich aanmelden. U ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.

Aanmelden voor het webinar kan hier.

Bron: Werkgeverslijn

Dit bericht is geplaatst op donderdag 5 januari 2023 - 16:30