Greenports Nederland en LTO organiseren op vrijdag 9 juni aanstaande een werkbezoek bij de huisvestingslocatie voor internationale medewerkers van Neessen Aardbei- en Aspergeplanten in Grashoek. Geïnteresseerde werkgevers die te maken hebben met het thema ‘huisvesting van internationale medewerkers’ zijn welkom om aan te haken. Als NFO organiseren we graag binnenkort ook een dergelijk bezoek bij één van onze leden.

Het werkbezoek begint op 9 juni om 10.00 uur met een ontvangst op het bedrijf van Inge van Haaster-Neessen in Grashoek. Zij geeft een presentatie en verzorgt de rondleiding over het bedrijf. Ook is het woord aan Nees Wolfswinkel, voorzitter van de ‘Bestuurlijke tafel huisvesting internationale medewerkers’ van Greenports Nederland. Wethouder Rob Wanten van de gemeente Peel en Maas is aanwezig om het gemeentelijk huisvestingsbeleid toe te lichten.

Het werkbezoek is onderdeel van een reeks van drie bedrijfsbezoeken in Nederland. Eerder werd een bezoek gebracht aan een grootschalige huisvestingslocatie in Zeewolde.

Met de werkbezoeken wordt een inkijk gegeven in de diversiteit van huisvestingslocaties. Daarnaast krijgt men inzicht in hoe zaken in een betreffende regio of gemeente zijn aangepakt, maar ook welke lessen hieruit geleerd zijn.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor dit werkbezoek kan via een speciaal aanmeldformulier. Er is ruimte voor ongeveer vijftig deelnemers. Meer informatie vindt u ook op de website van de Werkgeverslijn.

Werkbezoek huisvestingslocatie NFO-lid

Wij als NFO ondersteunen dit initiatief van Greenports Nederland en LTO van harte en willen graag, in samenwerking met de genoemde partijen, een huisvestingsbezoek organiseren bij een van onze leden. Lijkt het u leuk om uw locatie een keer open te stellen voor collega’s? Neem dan contact op met Peter Baltus van de NFO, via pbaltus@nfofruit.nl.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 4 mei 2023 - 16:32