Wil jij als werkgever aan de slag met leren en ontwikkelen in je bedrijf, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan kun je deelnemen aan het project ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Je krijgt dan begeleiding en er wordt een maatwerkplan voor jouw bedrijf opgesteld.

In dit project worden agrarische bedrijven, leidinggevenden en medewerkers intensief begeleid in het toepassen van de groene persona’s: een nieuwe methode om aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je medewerkers. Als deelnemend bedrijf krijg je persoonlijke begeleiding en een maatwerkplan specifiek voor jouw bedrijf. Hierdoor kun je stappen zetten op het gebied van de ontwikkeling van je medewerkers.

Waarom zijn scholing en ontwikkeling belangrijk?
Beter geschoold personeel leidt tot een hogere kwaliteit van product en dienstverlening.
Door de nieuwste kennis binnen te halen, verbeter je je concurrentiepositie.
Werknemers zijn tevredener en blijven langer bij je werken.
Je bedrijf is aantrekkelijker voor nieuwe werknemers.

Wat biedt het project jou als deelnemer?
Persoonlijke begeleiding van iemand met kennis van jouw sector .
Een maatwerkplan met concrete aanbevelingen voor het optimaal aansluiten bij de leer- en ontwikkelbehoeftes van jouw medewerkers. Dit plan sluit aan bij de bedrijfscultuur en vooraf geformuleerde doelen van jou als ondernemer.
Feedback op jouw rol als het gaat om het faciliteren van leren en ontwikkelen van je medewerkers.
Een workshop voor HR en leidinggevenden en/of medewerkers (kartrekkers) binnen jouw organisatie over het werken met persona’s als kapstok voor het leren en ontwikkelen binnen jouw bedrijf.

Meld je nu aan!

Voor aanmelden en meer informatie kun je contact opnemen met Eva van de Vrande via evdvrande@ltonoord.nl of 06-14872840.
Meer informatie over de groene persona’s is te vinden op www.groenepersonas.nl

Bron: Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Dit bericht is geplaatst op donderdag 7 maart 2024 - 16:25