Agrarische werkgevers hebben in 2022 3.354 vragen aan de Werkgeverslijn land- en tuinbouw gesteld. Dat zijn er 5,6% meer dan het jaar ervoor. Veel vragen gingen over cao- en arbeidszaken, maar ook voor snel en betrouwbaar nieuws over Oekraïne namen veel werkgevers contact op met de Werkgeverslijn.
Door de unieke positie van de Werkgeverslijn en het uitstekende netwerk van NFO en LTO Nederland beschikt de Werkgeverslijn over actuele en uitgebreide informatie over tal van onderwerpen die te maken hebben met werkgeverschap.
De Werkgeverslijn biedt werkgevers informatie over cao’s en lonen, modelcontracten in verschillende talen, maar ook modelformulieren voor een exitgesprek of ontwikkelgesprek. Via een telefonische helpdesk, mailings, webinars, werkgeversjournaals en sinds vorig jaar ook de E-learning ‘Help, ik ben werkgever’ houdt Werkgeverslijn agrarische ondernemers op de hoogte van alle ontwikkelingen. Kijk voor meer informatie op werkgeverslijn.nl.

Door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt kan iedere agrarische werkgever gebruik maken van de ervaring en expertise van het team van de Werkgeverslijn.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 14 februari 2023 - 16:42