KENNISDag 2020-21 komt naar u toe! Schrijf u in voor de Kennisdag webinars

Ieder jaar organiseren NFO en Wageningen-UR de Kennisdag. Dit jaar komt de Kennisdag naar u toe middels een aantal webinars gedurende de wintermaanden. In samenwerking met Proeftuin Randwijk bieden wij u een gevarieerd programma. De eerste webinars zijn al geweest.

Alleen voor het laatste webinar kunt u zich nog inschrijven! Voor inhoudelijke informatie over het webinar zie het programma hieronder.

Laat ons weten in welke webinars u interesse heeft door deze aan te vinken in het aanmeldformulier.

Aan het webinar kunnen maximaal 100 mensen deelnemen. Aanmelding is vrijblijvend. Iedereen die zich aanmeldt krijgt een dag voorafgaand aan het webinar een link toegestuurd. Op de dag van het webinar kunnen slechts de eerste 100 deelnemers op het webinar inloggen. Kom dus op tijd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Woensdag 3 maart 2021 (19:30 – 20:30 uur) sluiten we de digitale Kennisdag af met ‘In de praktijk’.

Appelonderstammen Resultaten vanuit de Proeftuin met nieuwe appelonderstammen. Pieter van de Steeg, Onderzoeker – Fruitconsult
Fruitmot in appel en peer CT-Röntgen om bij sortering fruitmot (en andere afwijkingen) te detecteren. Herman Helsen, Wetenschappelijk onderzoeker entomologie – WUR
Blijvende effecten corona op de fruitconsumptie? Consumentengedrag toegelicht. Door corona is er een stijgende lijn te zien in de verkoop van gezond eten. Wat zijn de verandering van koopgedrag betreffende vers fruit. Wat zijn de hardlopers en is de stijging tijdelijk of blijvend? Wat vertellen ons de jaarcijfers?

 

Wilco van den Berg, Marktanalyse & Rapportage – GroentenFruitHuis