Waarom NFO?

ledenvoordeel

De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) is de organisatie van en voor de professionele, Nederlandse fruittelers. De NFO behartigt de belangen van fruitteeltondernemers met als bijzondere aandachtspunten: gewasbescherming, sociaaleconomische kwesties, marktgerelateerde onderwerpen en kennis en innovatie. Daarnaast ondersteunt de organisatie de fruittelers op diverse vlakken zoals het verhogen van de kennis en ondernemerschap. Tevens geeft de NFO tweewekelijks het vakblad Fruitteelt uit. Daarnaast ontvangt een NFO lid iedere dinsdag, en donderdag een nieuwsbrief van de NFO. NFO-leden met hardfruit ontvangen wekelijks op woensdag ook het Markt- en Prijsbericht dat NFO inkoopt bij het AMI en op vrijdag nog een extra bericht .

I like to go to the college as I like studying. But, sometimes, I feel some difficulties with my homework, so I go to https://domyassignmentsforme.com/ to ask for help. It helps me not only keep my academic performance at a high level but also to understand the topic. I like such services; they are really beneficial for students.

Circa 80 procent van de beroepsmatige fruittelers is aangesloten bij de NFO.

Lid worden?

Voor leden met hectares (fruittelers)
Hiervoor geldt het standaard lidmaatschapstarief van € 231,50 aangevuld met enkele op de areaalgegevens gebaseerde contributieonderdelen zoals NGE toeslag, toeslag coördinatie effectief middelen pakket, bijdrage kring- en afdeling en bijdrage productgroepen. Deze onderdelen zijn gemaximeerd.
Indien u als fruitteler aangeeft belangstelling te hebben voor het lidmaatschap van de NFO (via het contactformulier op de website of via een email aan info@nfofruit.nl) doen wij u geheel vrijblijvend een offerte toekomen.