Terwijl de komende maanden volledig in het teken van de pluk staan, is de NFO al druk bezig met het scholingsprogramma voor het najaar van 2022 en 2023. Zo gaan in december weer het TOP Ondernemerschap Programma van start en de training Ondernemen met financieel inzicht.

Nieuw is het programma Oriëntatie op bedrijfsopvolging, dat in november begint en waarin we samen met een groep beoogd opvolgers aan de slag gaan met de verschillende stappen van een bedrijfsovername.

Ook tijdens de komende kringbijeenkomsten kun je je laten inspireren op thema’s als leidinggeven, onderhandelen, persoonlijke effectiviteit, financiën, bedrijfsopvolging, de verschillende aspecten van een familiebedrijf en de ontwikkelingen in de markt en de rol die jij wilt nemen in de keten.

Uiteraard zijn alle oud-deelnemers aan een trainingsprogramma deze de winter weer welkom bij het alumniprogramma met inspirerende sprekers.

In de NFO-nieuwsbrieven en Fruitteelt wordt je op de hoogte gehouden van de verschillende programma’s en bijeenkomsten. Heb je nu al vragen of wil je alvast je interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met scholingsconsulent Jeannet Mulder op nummer (06) 10 21 65 33 of per mail jmulder@nfofruit.nl.

Dit bericht is geplaatst op vrijdag 26 augustus 2022 - 12:10