De NFO organiseert op donderdag 24 oktober weer een NFO Jongerenmiddag. Deze activiteit is speciaal gericht op ondernemers/opvolgers en werknemers in de fruitsector die jonger zijn dan 35 jaar. Voor deelnemers die lid zijn van de NFO, is deze dag GRATIS. Ook niet-leden van de NFO die binnen de doelgroep vallen zijn welkom. Voor eten & drinken wordt gezorgd, vandaar dat aanmelding vooraf noodzakelijk is. Meld je nu hier aan! Dit is mogelijk tot 21 oktober.

Deze keer bezoeken wij Tomatoworld en zoomen in op: “Hoe hebben we van een tomaat een gezond snoepje kunnen maken!” Jos van Mil laat zien hoe Greenco (de bedenker van snackgroenten) hier met de Tommies de afgelopen 14 jaar een belangrijke rol heeft gespeeld en dat dit product niet meer weg te denken is in het schap.

Daarna beantwoordt Stephan Schneider van Cre8tives de vraag: Hoe kan je jezelf onderscheiden met een generiek product? Stephan Schneider is een creatieve duizendpoot die op een andere manier probeert te denken. Hij zal je in zijn presentatie meenemen naar een aantal van zijn creatieve projecten en heeft daarnaast een verfrissende kijk op het probleem van duurzaam verpakken.

Locatie: Tomatoworld, Zwethlaan 2, 2675 LB Honselersdijk, www.tomatoworld.nl.

Het programma start om 15.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Klik hier voor de flyer.