NFO, ZLTO, Rabobank & de Ondernemerschap Academy organiseren een kosteloze bijeenkomst op donderdag 16 november van 14.00 tot ca 21.00 uur in Kapelle. Deze is specifiek bedoeld voor Zeeuwse fruittelers.

Wat staat er op het programma? 

Een inspirerend bedrijfsbezoek bij Snaqs (Handelsweg 10 in Kapelle), een heerlijk diner bij Caisson(Smokelhoekseweg 12 Kapelle) met collega-telers en een verdiepend programma om je te helpen de plannen die jij hebt voor je fruitteeltbedrijf op te zetten of verder te verscherpen.

Na deze eerste bijeenkomst kun je deelnemen aan één van de – eveneens kosteloze – vervolgbijeenkomsten die in november en december georganiseerd worden. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we specifiek in op thema’s als het optimaliseren van je fruitteeltbedrijf, het opzetten van nieuwe verdienmodellen en de oriëntatie op de bedrijfsopvolging van het (familie)bedrijf.

Lees hier het volledige programma. Aanmelden kan bij Erwin Baecke tot uiterlijk 15 november, via ebaecke@hetnet.nl. Geef Erwin niet alleen jouw naam door, maar ook van degenen die je eventueel meeneemt.