Op donderdag 28 november vindt de jaarlijkse NFO-Kennisdag plaats in het Van der Valk Hotel in Tiel. De NFO organiseert deze dag samen met WUR. Het lezingenprogramma informeert u over de laatste ontwikkelingen op gebied van teelt, techniek en markt. Zo komen toepasbare technieken binnen Fruit 4.0 aan bod en kunt u analysecijfers van de teelt van frambozen onder zonnepanelen verwachten. Ook presenteert WUR de resultaten en ontwikkelingen rondom zwartvruchtrot en suzuki-fruitvlieg.
Nieuw is dat er geen bedrijvenmarkt meer zal zijn, maar uiteraard is er wel gelegenheid om te netwerken met collega’s of de sponoren. Diverse bedrijven zullen nog wel aanwezig zijn als sponsor of hoofdsponsor. De hoofdsponsors van dit jaar zijn OFH Hagelverzekering, The Greenery, Rabobank en Fruitboomkwekerij Morren.
Nieuw is ook de manier van aanmelden. U hoeft niet meer in een lange rij te staan wachten. Vanaf november kunt u zich vooraf digitaal aanmelden en betalen. Met het entreebewijs in uw hand (geprint of digitaal) krijgt u direct toegang tot de zaal.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 22 oktober 2019 - 16:11