Binnen het Kennis op Maat-project Fruit 4.0 is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van precisietechnieken in de fruitteelt. NFO en WUR willen de opgedane kennis graag met u delen. Op woensdag 7 juli heeft u de gelegenheid alle technieken in de praktijk te bekijken op Proeftuin Randwijk.
In een rondgang langs 6 demonstraties worden allerlei technieken gedemonstreerd, zoals het verzamelen van bloesemdata met een drone en het in Fruit 4.0 ontwikkelde sensorplatform. Op basis van de verzamelde data kunnen taakkaarten worden gemaakt, waarmee machines met GPS de juiste actie op de juiste plaats uitvoeren. Ook die machines worden gedemonstreerd.

Iedereen is van harte welkom. Er zijn 2 startmomenten voor de rondleidingen, nl. 13.15 en 13.45 uur. Bezoekers van de demodag worden in groepen van max. 12 personen rondgeleid langs 6 verschillende demonstraties.
Aanmelden is verplicht. U kunt zich aanmelden voor de Demodag via deze link. Iedere persoon dient zich apart aan te melden. Dit kan tot uiterlijk maandag 5 juli! U dient zich apart aan te melden voor  ALV van de NFO als u ook daarbij aanwezig wilt zijn.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 juli 2021 - 16:50