Als vervolg op de succesvolle Boer & Burger Brunch in 2019 in Amsterdam organiseert Agractie Nederland ook dit jaar weer een Boer & Burger Brunch. Dit keer in Utrecht. De brunch zal plaatsvinden op vrijdag 15 oktober, tijdens de Dutch Food Week. Thema is: De toekomst van de Nederlandse Agrarische sector. Ook dit keer zal de NFO weer aanwezig en de actie sponsoren met fruit. Vorig jaar kon de brunch vanwege corona niet doorgaan, maar sponsorde de NFO de kuubkistenactie, waarbij door heel het land fruit vanuit kuubkisten werd uitgedeeld.

Tijdens de editie op de Dam in Amsterdam stonden zo’n 70 kramen met een gevarieerd aanbod voedsel, informatie, boerderijdieren, vermaak voor kinderen, een podium met sprekers en interactie. Alle landelijke en regionale media hebben hier aandacht aan besteed. Op de dag zelf werd voedsel uitgedeeld aan zo’n 25.000 bezoekers.
Ook dit jaar zal er een groot en gevarieerd aanbod agrarische producten zijn, bekende sprekers, educatie en interactie voor boeren en burgers, trekkers en vermaak voor kinderen.

Om de Boer & Burger Brunch 2021 tot een succes te maken is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Wil je meehelpen? Meld je dan aan via actie@agractie.nl. Als blijk van waardering voor je inzet krijg je op deze dag een leuk presentje en een tegemoetkoming in onkosten.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 16 september 2021 - 13:18