De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert op 7 november aanstaande een kosteloze cursus voor iedereen die zich wil verdiepen in de basis van werkgeverschap.

De fysieke bijeenkomst vindt plaats op maandagochtend 7 november aanstaande bij de Tuindershoek, Hartogsweg 33 in IJsselmuiden. Een adviseur van de Werkgeverslijn duikt in de volgende vier thema’s:

  • Welke arbeidsvormen zijn er?
  • Onder welke cao valt mijn bedrijf en wat betekent dat?
  • Welke contractvormen zijn er?
  • Wat zijn de kosten van arbeid?


Ervaringen van andere werkgevers
Naast de inhoudelijke thema’s die aan bod komen, vertelt werkgever André Kaashoek van de Tuindershoek over zijn ervaringen toen hij net begon als werkgever. Ook geeft hij een rondleiding over zijn paprikabedrijf. Dit biedt u een uniek inkijkje bij een andere werkgever. Er is tijdens de training voldoende gelegenheid om met andere deelnemers te sparren en vragen te stellen aan de aanwezige adviseur van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Aanmelden
De hele maand november stelt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, naast deze fysieke cursus, ook een kosteloze online cursus beschikbaar waarin soortgelijke thema’s worden behandeld. Aanmelden voor de bijeenkomst in IJsselmuiden en/of de e-online cursus kan via het formulier op www.werkgeverslijn.nl/onlinecursus. Er is plek voor 20 deelnemers aan de fysieke bijeenkomst. Meld u dus snel aan hiervoor, want vol = vol.

Bron: Werkgeverslijn.nl

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 25 oktober 2022 - 16:59