Op zaterdag 25/zondag 26 september, zaterdag 2/zondag 3 oktober en zaterdag 9/zondag 10 oktober 2021 vinden De Fruitigste Dagen hardfruit plaats, beter bekend als de traditionele ‘plukdagen’. Zo’n 25 telers hebben aangegeven belangstelling te hebben voor deelname. Zij hebben vorige week een deelnameformulier ontvangen. Tot nu toe is slechts een beperkt aantal ingevulde formulieren retour gekomen. Graag ontvangen we ook de deelnameformulieren van de andere telers; aanleveren kan nog tot maandag 30 augustus aanstaande via info@nfofruit.nl. Ook telers die nog geen deelnameformulier hebben ontvangen en graag deelnemen aan De Fruitigste Dagen kunnen zich hier melden.

Iedere deelnemer kan zelf bepalen welke dagen hij meedoet en welke activiteiten hij wil aanbieden aan bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan zelfpluk, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding, et cetera. Op de defruitigste.nl komt een overzicht van alle deelnemers en activiteiten.

Let op: mocht u nu nog geen zicht hebben op de precieze dagen dat u wilt meedoen of de openingstijden van uw bedrijf, dan kunt u dit op een later moment doorgeven. We vragen u om desondanks wel alvast het deelnameformulier in te vullen.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 26 augustus 2021 - 14:00