In navolging van de zachtfruitdagen vinden dit jaar ook weer De Fruitigste Dagen hardfruit plaats, beter bekend als de traditionele ‘plukdagen’. Tijdens deze dagen willen we de consument laten zien en beleven hoe lekker en gezond hardfruit is en wat we als sector te bieden hebben.

De Fruitigste Dagen hardfruit vinden plaats in drie weekenden: zaterdag 18/zondag 19 september, zaterdag 25/zondag 26 september en zaterdag 2/zondag 3 oktober 2021. Iedere deelnemer kan zelf bepalen welke dagen hij meedoet en welke activiteiten hij wil aanbieden aan bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan zelfpluk, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding, et cetera.

Vanuit De Fruitigste wordt u zoveel mogelijk ondersteund bij het organiseren van dit evenement. Bijvoorbeeld door het aanbieden van vlaggen, posters, etc. Sowieso wordt het evenement De Fruitigste Dagen volop gepromoot via de diverse social media-kanalen van De Fruitigste. Ook komt er op defruitigste.nl een overzicht van alle deelnemers en activiteiten.
Vanzelfsprekend moet alles plaatsvinden conform de geldende coronamaatregelen. Evenementen als De Fruitigste Dagen passen hier echter prima binnen, aangezien het gaat om een ‘evenement met een doorstroomkarakter’.

Helpt u mee om het verhaal van onze sector uit te dragen? Meld u dan uiterlijk aanstaande maandag 16 augustus aan als deelnemer via info@nfofruit.nl. U ontvangt dan een deelnameformulier.

Laten we samen een prachtig ‘hardfruit-visitekaartje’ neerzetten!

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 10 augustus 2021 - 16:06