Ook dit jaar vinden weer De Fruitigste Dagen hardfruit plaats, beter bekend als de traditionele ‘plukdagen’. Tijdens deze dagen kunnen consumenten zien en beleven hoe lekker en gezond hardfruit is en wat we als sector te bieden hebben.

De Fruitigste Dagen hardfruit worden georganiseerd in drie weekenden, namelijk zaterdag 18 en zondag 19 september, zaterdag 25 en zondag 26 september, en zaterdag 2 en zondag 3 oktober. Iedere teler bepaalt zelf op welke dagen hij meedoet en welke activiteiten hij aanbiedt aan bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan zelfpluk, een wandeling door de boomgaard, een proeverij, een rondleiding, etc.

Telers worden vanuit De Fruitigste ondersteund bij het organiseren van dit evenement; bijvoorbeeld met vlaggen, posters, en promotie via de diverse social media-kanalen van De Fruitigste. Ook komt er op defruitigste.nl een overzicht van alle deelnemers en activiteiten.

Vanzelfsprekend moet alles plaatsvinden conform de geldende coronamaatregelen. Evenementen als De Fruitigste Dagen passen hier echter prima binnen, aangezien het een ‘evenement met een doorstroomkarakter’ is.

Helpt u mee om het verhaal van onze sector uit te dragen? Meldt u dan uiterlijk maandag 16 augustus aan als deelnemer via info@nfofruit.nl. U ontvangt dan een deelnameformulier. Laten we samen een prachtig ‘hardfruit-visitekaartje’ afgeven!

Dit bericht is geplaatst op maandag 16 augustus 2021 - 16:12