Volgende week donderdag 23 januari om 16.00 uur is er, tijdens de Fruitteelt Vakbeurs, een bijeenkomst over het nieuwe  GLB-beleid na 2020. Vanuit de sector kunt u over de invulling meepraten. Geïnteresseerde fruittelers kunnen zich aanmelden via glbuitdepraktijk.nl.
Welke duurzaamheidsmaatregelen zouden een plek moeten krijgen in het nieuwe GLB om in uw sector en regio de juiste resultaten te behalen? En hoe zou een en ander geïmplementeerd en gemonitord moeten worden om het praktisch uitvoerbaar te houden op uw bedrijf?

Deze vragen staan onder andere centraal in de winterbijeenkomsten van de GLB-pilot Sectorale Bouwstenen. Tijdens deze bijeenkomsten gaat u met sector- en regiogenoten in gesprek – onder leiding van een projectleider – om samen tot een lijst met maatregelen te komen die én een bijdrage leveren aan milieu, biodiversiteit en klimaat én praktisch uitvoerbaar zijn op uw bedrijf.

Deze winterbijeenkomst in Houten is specifiek bedoeld voor ondernemers in de fruitteelt en wordt begeleid door Bert Vergoossen. De bijeenkomst vindt plaats op de Fruitteelt Vakbeurs in de Expo Houten (gratis entree) in de Lindenzaal. De bijeenkomst wordt georganiseerd door GLB pilot sectorale bouwstenen en de NFO.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 14 januari 2020 - 17:57