Op 15 augustus 2019 wordt op Proeftuin Randwijk de jaarlijkse open dag gehouden. Deze dag is gericht op zowel Nederlandse als ook internationale gasten. Gelijktijdig met de open dag zal, net als voorgaande jaren, een bedrijvenmarkt plaatsvinden. Hier kunt u als bedrijf de bezoekers laten kennismaken met uw product en/of dienst.
Het programma van de open dag duurt van 12.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. De bedrijvenmarkt is open vanaf 15.30 uur tot 21.00 uur. Dit jaar rekenen wij op circa 650 bezoekers. Uit ervaring weten we dat de mix van rondgangen langs de diverse onderzoeken en demo’s in combinatie met de bedrijvenmarkt wordt gewaardeerd. Gedurende het programma zijn er pauzes zodat de bezoekers de kans krijgen om onder het genot van een hapje en drankje over de bedrijvenmarkt te lopen.
Klik hier op het aanmeldingsformulier als u zich wilt aanmelden als standhouder voor de open dag.
Uiteraard bieden wij onze sponsoren voor standruimte aantrekkelijke tarieven. Tijdens de open dag is de toegang voor zowel supporters als sponsoren gratis. Voor informatie over de aanmelding voor de bedrijvenmarkt kunt u zich wenden tot Karin Rommens, tel. (06) 22 94 40 37 of krommens@nfofruit.nl .

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 2 april 2019 - 17:36