Neem eens kijkje op fruitacademie.nl. Hét loket voor de fruittelers en haar werknemers. Voor 2022 is het educatie-aanbod op de website van fruitacademie geactualiseerd. Bent u op zoek naar een cursus op het gebied van teelt, (precisie)techniek, gewasbescherming, ondernemerschap of persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan eens op de site en zie wat er allemaal wordt aangeboden door diverse opleiders.

Goed ontwikkelde ondernemers en werknemers zijn een must voor de fruitteelt. Het fonds Colland Arbeidsmarkt stimuleert dit met een subsidie die wel kan oplopen tot wel 85% van de cursuskosten met een maximum van €1.800,- per kalenderjaar. Een win-win situatie voor zowel de werkgever als werknemer. Jaarlijks een cursus volgen is investeren in jezelf maar ook in je medewerkers.

Voor kennismaking of kosteloos advies over scholing en kennis, neem contact op met de scholingsconsulent Jeannet Mulder via jmulder@nfofruit.nl. Zij kan u verder helpen met vragen over cursussen, opleidingen, trainingen en subsidies. Maar ook op het gebied van opleidingsplannen en andere ontwikkelingsmogelijkheden kan zij u adviseren.

 

Dit bericht is geplaatst op donderdag 17 maart 2022 - 14:13