Met 120 fruitteelt gerelateerde bedrijven is de Fruitteelt Vakbeurs een evenement dat u zeker niet mag missen! Kom ook op 22 of 23 januari en laat u informeren over bijvoorbeeld de nieuwste mogelijkheden op het gebied van slimme meetsystemen bij Pedak Meettechniek of Meeuwse Handelsonderneming. Ook zullen op de beurs diverse nieuwe gewasbeschermingsmiddelen worden gepresenteerd. Laat u informeren door zowel fabrikant als adviseur en doe uw voordeel ermee!
Of neem een kijkje bij Agrimat Holland, Netteam of VOEN Vöhringer die met vernieuwingen op het gebied van overkappingen op de beurs staan. Vruchtboomkwekerij Hillebrand, Carolus Trees, Roelofs boomkwekerij hebben in hun stand een nieuw appelras en natuurlijk pakken de diverse mechanisatiebedrijven weer uit met mooie stands en de nieuwste machines voor de fruitteelt.
Laat deze kans niet voorbij gaan en ontmoet vele collega-telers en vakgenoten!

De Fruitteelt Vakbeurs vindt plaats op woensdag 22 en donderdag 23 januari, beide dagen van 13.00 uur tot 21.00 uur, in Expo Houten. Kijk voor meer informatie op defruitteeltvakbeurs.nl.

Dit bericht is geplaatst op donderdag 9 januari 2020 - 19:41