Ook dit najaar biedt de Fruit Tech Campus verschillende cursussen aan op het gebied van #fruit, #data en #technologie.

In september gaat de hbo-minor Fruit & Tech voor de professional van vandaag én morgen van start. Wil jij jezelf wel graag specialiseren, maar volg je geen hbo-opleiding? Geen probleem, ook dan kun je jezelf aanmelden voor de hbo-minor.

Daarnaast starten in november drie cursussen, namelijk:

  • Cursus Fruit & Watermanagement: Fertigatie
    Wil jij een optimale fertigatiestrategie kunnen toepassen op jouw bedrijf? Voor een gezond en goed producerend gewas zijn naast water en meststoffen, ook bodem en technologische kennis van het systeem van belang. Deze cursus geeft jou de essentiële kennis en kunde die je direct kunt toepassen in jouw praktijk.
  • Cursus Fruit & Bewaren
    Na het volgen van deze cursus ben jij in staat vanuit strategie de beste operationele beslissingen te nemen in het bewaren van fruit. Jij levert de geschikte kwaliteit fruit aan jouw afzetmarkt!
  • Cursus Fruit & Kwaliteit
    Wil jij meer weten over het beoordelen, waarborgen en controleren van hard- & zachtfruit en exotisch fruit? Meer leren over wat belangrijk is op onder andere het gebied van hygiënestandaarden, veiligheid en afvalstromen? Dan is de cursus Fruit & Kwaliteit echt wat voor jou!

Meer informatie of aanmelden?

Kijk op www.fruittechcampus.nl of neem contact op via communication@fruittechcampus.nl

Foto: Fruit Tech Campus

Dit bericht is geplaatst op donderdag 1 september 2022 - 16:15