Gratis advies door plattelandscoach voor de fruittelers in provincie Utrecht. Het project LaMI Plattelandcoaches is een initiatief vanuit de provincie Utrecht in samenwerking met diverse partners waaronder de NFO. Ruim 260 ondernemers uit alle sectoren maakten gebruik van een plattelandscoach. Ze zijn zeer tevreden. De afgeronde coaching wordt beoordeeld met een 8,5 en 94 procent van de deelnemers beveelt de plattelandscoaches aan.

Wanneer schakel je ze in?
Heb je vragen over de toekomst van jouw bedrijf? Wil je weten waar kansen liggen, zoek je een onafhankelijke gesprekspartner voor het verder ontwikkelen van je bedrijf of denk je na over bedrijfsovername?

Ga in gesprek met de plattelandscoach!

Je bespreekt met de coach jouw specifieke situatie. Zij hebben ruime kennis van de agrarische sector en wat daarom heen speelt (markt, overheid, samenleving, natuur). Vanuit hun ervaring als coach helpen ze de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vinden.

Bekijk deze video over de werking van de Plattelandscoach: Plattelandscoach helpt fruitteler Belle van Dijk bij omschakelen naar biologische teelt

Het aanbod

Je krijgt 25 uren onafhankelijke hulp en specialistisch advies. Zonder eigen bijdrage. Is 25 uur niet genoeg? Dan kun je aanvullend nog eens gebruik maken van 18 extra uren, met een eigen bijdrage van 32,- euro per uur.

Hoe werkt het? 

Je aanmelding komt binnen bij het Agro-loket. Na je aanmelding neemt het loket telefonisch contact op om je behoeften en verwachtingen te bespreken. Op basis van dit gesprek brengen ze je in contact met een geselecteerde plattelandscoach voor een afspraak bij jou op het bedrijf.

Bel het Agroloket voor meer informatie of je aanmelding: 088 – 888 66 33

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 31 mei 2022 - 16:40