Momenteel is Agromanager bezig met een toer door België en Nederland om hun software te introduceren. Het registratieprogramma is een online-pakket, wat er voor zorgt dat alle gegevens bewaard worden en dat men altijd met de meest actuele versie werkt. Gegevens worden pas gedeeld met andere partijen nadat de gebruiker hier expliciet toestemming voor heeft gegeven.
Wie wil starten met Agromanager, betaalt eenmalig een opstartbedrag en daarna jaarlijks een tarief voor het gebruik. Voor het spuitschrift bedraagt dit € 275,= per jaar. Deelname is jaarlijks te beëindigen.

Agromanager is een zeer compleet programma om alle administraties en registraties binnen een fruitteeltbedrijf te kunnen doen. Het programma is opgebouwd uit modules, zodat elke klant het door hem gewenste onderdeel kan gebruiken zonder last te hebben van overbodige onderdelen.
Momenteel zijn er vier modules, te weten tijdsregistratie, koeling, sortering en spuitschrift. Voor het spuitschrift heeft men Regpro als basis genomen en gemoderniseerd. Met de introductie van Agromanager komt er een eind aan Regpro.
Agromanager is in beginsel bedacht door Laurens Tack uit Sint-Gillis-Waas ten behoeve van zijn eigen fruitteeltbedrijf. Hierdoor is het programma voor de gebruiker zeer compleet en gebruiksvriendelijk geworden.

Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 november 2019 - 19:28